Bioetanol

fett-oel-bioethanol

Fjærne vann fra produktet for lavere energiforbruk

I alle industrialiserte land, brukes bioetanol som drivstoff. Økonomi ved prossesering av bioetanol er sterkt knyttet opp til hvordan denne prosessen gjøres. Moderne bioetanol teknologi øker utbytte i hydrolyse og fermentering. Etter destillasjon separerer Dekanteren ut tørrstoff fra væskefasen, som blir konsentrert til sirup. Deretter, blandes de med det tørrstoffet fra Dekanteren. Avhengig av kravene, blir tørrstoffet fra Dekanteren blandet med sirupen og tørket i en termisk tørke til DDGS (Distiller dried Grain & solubles) eller brukes som høy-protein fôr som mel.

Flottweg dekanter er laget for å skille væsken fra tørrstoffet i produkt:

Mais, hirse, hvete / bygg, ris, cellulose

Flottweg produserer spesielle Dekantere for fjerning av vann i produkt. Maskinene blir  designet for å møte kravene i bioetanol industrien. Utførelsene av maskinene er tilgjengelige i fem størrelser som dekker et effektområde opp til 75 m3 / h.

Dine fordeler for produksjon av bioetanol med Dekanter:

  • Dekanter krever 40% mindre strømforbruk og 20 – 50% mindre installert effekt enn konvensjonell dekantersentrifuger for bioetanolproduksjon
  • Dekanter når et høyere tørrstoffinnhold etter avvanning av slam. Dette fører til lavere krav til tørking og reduserer energiforbruket
  • Dekanter skiller faststoffene fra væskefasen. Som fører til lavere vedlikehold og økt mulighet for fordampning

Bioethanol-Herstellung

Særtrekk ved de Flottweg Dekanter for produksjon av bioetanol

Flottweg Simp-Drive ®

Flottweg Simp-Drive ® regulerer differensial hastigheten som funksjon av skruehastighet.  Flottweg Dekanteren har også automatisk regulering for ulike lastekondisjoner og styrer det respektive maksimale tørrstoffinnholdet.

Luft / olje smøring

Effektiv Flottweg olje-/Luft smøring  som sikrer en optimal tilførsel til hovedlagrene med frisk og god smøreolje, som  resulterer i  minimum temperatur og maksimal levetid på lagrene med minimalt energiforbruk –  tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Kompakt design og service

På grunn av sin kompakte ytre mål og små monteringsavstand tar Dekanteren  relativt liten plass. Dekanteren er også lett tilgjengelige for vedlikehold og ekstremt lett å vedlikeholde. For globale reservedeler og service, har Flottweg  tilgjengelighet 24 timer i døgnet.