YTRON-XC Pulveroppløsende system – Prinsippet

Kanskje du blir overrasket over at maskiner av YTRON har lavere inngangseffekt enn de av våre konkurrenter. Spesielt i vår InLine Pulverdispensmaskin vil vanligvis kommer ut med mindre enn halvparten av den tilkoblede lasten.

Dette skyldes at vi bruker for å dispergere det tørre ingredienser meget effektive dispergerings-, men har ingen vesentlig pumpingen. InLine dispergering med sin egen pumpingen det nemlig en ulempe. Effektiviteten av pulveret i inngang er begrenset av pumpefunksjonen. I tillegg er effektiviteten ytterligere reduseret, jo høyere viskositet øker.

YTRON systemer spare energi. Og i hver produksjons time.

Pulver og forbindelser som har en tendens til å klumpe seg eller liming føres InLine og finfordelt. Dermed de høyeste konsentrasjonene er allerede mulig i én omgang.

Den første fasen i reaktoren produserer en sterk vakuum og suger in tørre ingrediensene. Disse blir umiddelbart kastet i kontakt med den flytende fase til XC-ledeplater og forstyrret av høyfrekvente kollisjoner. I det andre trinn, blir den allerede homogen, Produktet blir tatt ut lett.

 

De viktigste fordelene med YTRON-XC

  • Fullstendig fukting av pulver som er oppført kontinuerlig
  • Konsentrasjoner opp til 40% i en enkelt passering er mulig
  • ingen innrykk av side luft
  • reduseres til et minimum av prosesstid
  • betydelige besparelser gjennom intensiv fordøyelse av tørrstoffet
  • Produktbeskyttelse ved innvirkning effekt i stedet for klipping metoder
  • CIP og SIP

 

YTRON-XC-metoden resirkuleringeksempel

1

 

YTRON-XC-metoden eksempel

2
Prosesseksempel: InLine (kontinuerlig) uten resirkulering pulver tillegg av BigBag

 

Eksempler på tørre materialer som kan behandles

  • Akrylsyrepolymerer
  • Agar
  • Aktivt kull
  • Alginater
  • Bentonites
  • Caseinates
  • Cellulose eter (MC, CMC, HPMC)
  • Guargummi
  • Hectorites
  • Johannesbrødkjernemel
  • Kakao
  • Silica
  • Melkepulver
  • Melkeprotein
  • Pektin
  • PVA
  • Omarbeiding av ulike produkter
  • Soya mel og eggehvite
  • Styrke
  • Hvetemel
  • Hvetegluten
  • Xanthan
  • … Og mange flere.